موسسه محک توانست گواهینامه یک انجمن بین المللی را دریافت کند-راهبرد معاصر
جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

موسسه محک توانست گواهینامه یک انجمن بین المللی را دریافت کند

برای اولین بار در جهان گواهینامه شایستگی سازمانی، انجمن‌ بین‌المللی مدیریت پروژه به یک موسسه خیریه اعطا شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ موسسه محک در مسیر استانداردسازی فعالیت‌های خود، در سال ۲۰۱۹ به عنوان اولین سازمان مردم‌نهاد در جهان، خود را به صورت داوطلبانه در مسیر ممیزی بین‌المللی دلتا از انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه (IPMA) قرار داد و موفق شد در کلاس سه این استاندارد ارزیابی شده و گواهینامه آن را دریافت کند.

 

آراسب احمدیان مدیرعامل مؤسسه خیریه محک با اشاره به آنکه روش‌ سیستمی اداره محک به استانداردهای بین‌المللیِ مدیریت شرکت‌هایِ بزرگ در سطح بین‌المللی نزدیک شده است، گفت: با استقرار سیستم ارزش افزوده بر کمک‌های نیکوکاران، محک توانسته است با مدیریت چندین پروژه، به عنوان یک سازمان پروژه‌محور در سطح جهانی معرفی شود. بر همین اساس انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه (IPMA) در آخرین ارزیابی خود و براساس آخرین مدل جهانی مدیریت پروژه از مجموعه فعالیت‌های این مؤسسه گواهینامه سطح سه را اعطا کرده است. بالاترین سطح این ارزیابی ۵ است که به معنای بهبود مستمر ساختار سازمان است که تاکنون هیچ مجموعه‌ای در جهان موفق به دریافت آن نشده است.

 

وی افزود: ارزیابی شایستگی سازمانی انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه براساس استاندارد دلتا، نظام مدیریت پروژه سازمان‌ها را بررسی می‌کند و با یک نگاه ۳۶۰ درجه و به صورت بی‌طرفانه و کاملاً مستقل، شایستگی‌های کلیدی و ساز و کار خلق ارزش برای تمامی ذیربطان پروژه را در تمام سطوح یک نظام پروژه‌محور مورد ارزیابی قرار می‌دهد. مؤسسه خیریه محک تنها سازمان مردم‌نهاد در جهان است که خود را توسط استاندارد دلتا ممیزی کرده و موفق به صعود به سومین سطح این استاندارد شده است. این در شرایطی است که از بین کل سازمان‌هایی که در جهان ممیزی شده‌اند، تنها ۱۰ درصد آنها  توانسته‌اند در اولین ممیزی، در سطح سوم قرار بگیرند. لازم به ذکر است که شرکت‌های موفق و نام آشنا عرصه‌ تکنولوژی در کشورهای توسعه یافته، موفق به دریافت رتبه هم سطح محک شده‌اند.

 

مدیرعامل محک با بیان آنکه انجام و استقرار سیستم‌ها و اقدامات جدید که برخاسته از نیازهای محک در انجام مأموریت خود یعنی حمایت همه جانبه از کودکان مبتلا به سرطان است، نیازمند تعریف پروژه‌ها هستند، گفت: سازمان خدمت‌محوری چون محک که در برابر اعتماد و کمک‌های مردم مسئولیت سنگینی را بر عهده دارد، در برابر انجام این اقدامات نوآورانه همواره نیازمند ساختارها و سیستم‌هایی است که سازمان را از صرف کمک‌های مردمی به اثر بخش‌ترین و کارآمدترین حالت که منجر به بهره‌وری از منابع می‌شود، مطمئن سازد.

 

محک تلاش می‌کند تا با بهبود مستمر روش‌ها و سیستم‌های خود که بخشی از اقدامات این سازمان در ایفای تعهدش به حفظ و ارتقای شفافیت و پاسخگویی به همه ذیربطان است، در سال ۲۰۲۱ میلادی و در دومین ارزیابی داوطلبانه خود در سطح چهارم این استاندارد بایستد و بدین ترتیب بر قله نظام مدیریت پروژه جهان قرار گیرد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر